“The art of living is doing; Do it with a smile. Do it with a kiss. Do it with tears. And keep on doing. Do it in silence. do it with a scream. Do it with love. Do your part; the art of living is doing.”

PAINTINGS AND DRAWINGS

ILLUSTRATIONS

Papa en Mama gaan trouwen - Karen Wurpel & Louise Schoon

Voor de de uitgave “Papa en Mama gaan trouwen” van Karen Wurpel maakte ik zes illustraties. De papa en mama van Stijntje en Sieb kennen elkaar precies 12 jaar en besluiten te gaan trouwen. Het boek is verschenen in 2014.

Het Wijze Konijn | Stichting Nieuw Nederlandse Sprookjes & Louise Schoon

In 2012 leverde ik meer dan 90 illustraties voor het sprookjesboek ‘Het Wijze Konijn’ dat ik ook produceerde. Vrouwen die in 9 landen waren opgegroeid en later naar Nederland gekomen, vertellen hierin 14 sprookjes uit hun jeugd.

PROJECTS

Ik doe ook projecten met scholen, bedrijven en organisaties. Zoals voor de Katholieke Montessorischool in Bussum die in 2017 het 65 jarig bestaan vierde. Ik werd gevraagd om mee te werken aan de kunstdag. Alle kinderen van de school maakten een paneeltje: een zonnebloem van Van Gogh, een vogel van Corneille of een lijnenschilderij van Mondriaan. Alle paneeltjes bij elkaar vormen op het schoolplein een kunstwerk van maar liefst twee bij zestien meter!

Kunstmuur bij KMS Bussum
Share with: