0

Geen producten in je winkelmand.

“De kunst van het leven is doen. Doen met een lach. Doen met een zoen. Doen met een traan. En door blijven gaan. Doen in stilte, doen met liefde. Doen met een schreeuw. Doe jouw deel; de kunst van het leven is doen.”

SCHILDERIJEN EN TEKENINGEN

ILLUSTRATIES

Papa en Mama gaan trouwen - Karen Wurpel & Louise Schoon

Voor de de uitgave “Papa en Mama gaan trouwen” van Karen Wurpel maakte ik zes illustraties. De papa en mama van Stijntje en Sieb kennen elkaar precies 12 jaar en besluiten te gaan trouwen. Het boek is verschenen in 2014.

Het Wijze Konijn | Stichting Nieuw Nederlandse Sprookjes & Louise Schoon

In 2012 leverde ik meer dan 90 illustraties voor het sprookjesboek ‘Het Wijze Konijn’ dat ik ook produceerde. Vrouwen die in 9 landen waren opgegroeid en later naar Nederland gekomen, vertellen hierin 14 sprookjes uit hun jeugd.

PROJECTEN

Ik doe ook projecten met scholen, bedrijven en organisaties. Zoals voor de Katholieke Montessorischool in Bussum die in 2017 het 65-jarig bestaan vierde. Alle kinderen van de school maakten een paneeltje aan de hand van een door mij vervaardigde instructiefilm: een zonnebloem van Van Gogh, een vogel van Corneille of een lijnenschilderij van Mondriaan. Alle paneeltjes bij elkaar vormen op het schoolplein een kunstwerk van maar liefst twee bij zestien meter!

Kunstmuur bij KMS Bussum
Delen via: